De Zevenster

Welkom bij De Zevenster

In de taverne "Bij De Paters" in Meersel-Dreef vindt u een menukaart met ondere andere divers belegde broodjes en verkwikkende drankjes. (Op zondag maken we gebruik van een beperkte kaart.)  De zaak is een uitgelezen rustpunt voor inwoners van de omgeving, maar evenzeer voor toeristen, zoals fietsers en bedevaarders die de Maria-grot bezoeken. 

Het park tegenover De Zevenster "Bij De Paters" staat niet voor niets bekend als "het Lourdes van de Noorderkempen". In De Zevenster "Bij De Paters" werkt een enthousiast, dynamisch team dat steeds klaar staat om u in zo vlot mogelijk te helpen. Onze taverne biedt plaats aan 50 of 140 personen, afhankelijk van onze tussenwand, die we meestal open zetten.

U kunt bij ons ook heerlijk genieten van ons eigen bier. Den Drevenier is een trappist met een rijke traditie en is nergens anders verkrijgbaar.

Bij een bezoek aan de taverne  is het gemakkelijk om parkeerplaats te vinden. Zowel personenwagens als autobussen kunnen op de grote parking terecht. Ten slotte beschikken we over een fiets oplaadpunt voor elektrisch aangedreven fietsen.

Grote groepen graag van te voren reserveren. Voor grote groepen rekenen we "Bij De Paters" speciale tarieven.

Honden zijn welkom.

Ontdek onze kaart 

frisdranken , warme dranken , bieren van 't vat , bieren op fles , geestrijke dranken , borrelhapjes , zuute geneugten ...

Lees meer

Laat een berichtje na  

Gasttevredenheid is bijzonder belangrijk voor De Zevenster "Bij De Paters". 
We nodigen u met plezier uit om een berichtje achter te laten in
ons gastenboek.

Lees meer
De Zevenster
Dreef 42
2328 Meersel- Dreef België
Ligging
Tel.: 03 605 86 52
info@zevensterbijdepaters.be
BTW BE0668 902 809
Back to Top